3.5אלף
הדפסה
כנפיים בצ'ילי מתוק וטריאקי
כנפיים בצ'ילי מתוק וטריאקי הן כנפיים טעימות, מתוקות, דביקות מאוד וקלות להכנה. בהתחלה נותנים לכנפיים פריכות בטיגון עמוק - ואז מצפים אותן ברוטב המתקתק. הכנפיים מתאימות במיוחד לצפייה בספורט מול הטלוויזיה או בכל פעם שבא לכם כנפיים טעימות במיוחד וקלות להכנה.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- צ'ילי מתוק - חצי כוס
- קמח - כף גדושה
- רוטב טריאקי - רבע כוס
- מייפל - 2 כפות
- שום כתוש - 3 שיניים
- מיץ לימון - 2 כפות
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מנקים היטב את הכנפיים וחוצים אותן על העצם - ומניחים בקערה.
- מפזרים כף גדושה קמח ומערבבים טוב טוב שכל הכנפיים תהיינה מכוסות.
- מרתיחים שמן לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר.
- כשהשמן רותח מכניסים את הכנפיים ל5-6 דקות עד שהקמח משחים ומוציאים לקערה. (אם הסיר קטן - מכניסים בנגלות ולא את כולן יחד).
- שמים את כל חומרי הרוטב יחד בקערה ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת גדולה עם ציפוי נונסטיק או ווק.
- כשהמחבת חמה - שופכים פנימה את הרוטב ומביאים לרתיחה.
- כשהרוטב מבעבע - מכניסים פנימה את הכנפיים ומקפיצים 3-4 דקות עד שהכנפיים מצופות בשכבה עבה, סמיכה ודביקה של רוטב - ועל המחבת כמעט ולא נשאר רוטב.
זהו! מוכן!
להגיש עם מגבונים לחים.