4.3אלף 
הדפסה
כנפיים בסגנון קוריאני בתנור
כנפיים בסגנון קוריאני הן כנפיים בתנור במשרה מתוק-מלוח. כדי שהכנפיים יקבלו את הטעמים הטובים של המשרה נותנים לכנפיים לנוח עם המשרה לפחות 4 שעות - כך הטעמים חודרים לכנפיים והופכים אותן למעדן אמיתי. כנפיים בסגנון קוריאני הן פריכות, טעימות ועם טעם של עוד.
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
- שמים בשקית אטומה את כל מרכיבי המרינדה.
- מוסיפים את הכנפיים ומערבבים היטב.
- סוגרים טוב את השקית - ומכניסים למקרר ל3-4 שעות לפחות. עד 12 שעות.
- מוציאים את הכנפיים מהשקית ומסדרים יפה על תבנית עם נייר אפיה.
- מחממים תנור על גריל עליון (ללא טורבו) ל200 מעלות ומכניסים את התבנית למרכז התנור ל25 דקות.
- לאחר 25 דקות הופכים את הכנפיים בעזרת מלקחיים וצולים עוד 20 דקות.
זהו! מוכן!