4.6אלף 
הדפסה
כנפיים במיץ תפוזים סחוט
הכנפיים הכי קלות והכי טעימות שתכינו בחיים. כנפיים עסיסיות וטעימות ב2 מרכיבים בלבד! הייתם מאמינים? כל מה שצריך זה כנפיים ומיץ תפוזים - והתנור עושה את השאר.
כנפיים במיץ תפוזים סחוט - ליום שבא לכם ארוחת כנפיים במינימום מאמץ ומקסימום הנאה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- מיץ תפוזים - כוס וחצי (מיץ מ6 תפוזים)
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
- מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהיים.
- שופכים פנימה את מיץ התפוזים.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות.
- לאחר 25 דקות פותחים את התנור, בעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים ומחזירים לעוד 20 דקות.
- מוציאים מהתנור.
- מעבירים את הכנפיים לקערה ושופכים מעל 4-5 כפות מהרוטב שנשאר בתבנית.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.