3.2אלף
הדפסה
כנפיים במייפל וסרירצ'ה
מתכון קליל וטעים להפליא של כנפיים במעטפת מייפל וסרירצ'ה. המייפל נותן מתקתקות נעימה לכנפיים והסרירצ'ה נותן את הטוויסט החריף שמעיף את הכנפיים רמה אחת למעלה. כנפיים במייפל וסרירצ'ה הן קריספיות, דביקות וטעימות מאוד.
- זמן הכנה : 25 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן ל2 על העצם ומכניסים לסיר קטן.
- ממלאים את הסיר מים ומביאים את הכל לרתיחה.
- מנמיכים מעט את האש ומבשלים 3 דקות.
- מסננים את המים ומעבירים את הכנפיים לקערה - ומחכים שהן תתקררנה לטמפרטורת החדר.
- בינתיים מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- כשהשמן רותח - מוסיפים לקערת הכנפיים את הקמח ומערבבים היטב (אם הכנפיים חמות מערבבים עם כף עץ ודואגים שהכנפיים תהיינה מצופות קמח).
- מכניסים את הכנפיים לשמן הרותח ומטגנים 3-4 דקות עד להשחמה קלה ומוציאים לקערה.
- במחבת גדולה מחממים את המייפל והסרירצ'ה תוך ערבוב עד שהכל מבעבע (עניין של חצי דקה בערך).
- מכניסים את הכנפיים המטוגנות - מקפיצים ומערבבים 4-5 דקות לפחות עד שהכנפיים מצופות לחלוטין ברוטב.
זהו! מוכן!