3.9אלף
הדפסה
כנפיים בחרדל ודבש בציפוי פריך
החטיף האולטימטיבי - קראנצ'י, מתוק, חריף, טעים בטירוף וקל להכנה. כנפיים במרינדה של חרדל ודבש בציפוי פריך וקראנצ'י. מינימום הכנה - מקסימום הנאה. הכנפיים שלא תרצו להפסיק לאכול!
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים אותן עם סכין על העצם.
- שמים את הכנפיים בקערה ומוסיפים את החרדל, הדבש ואבקת השום.
- מערבבים הכל טוב טוב בידיים עד שכל הכנפיים מצופות ברוטב.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה עד 4 שעות.
- מחממים שמן קנולה ל180 מעלות מצ'יפסר או סיר לטיגון.
- כשהשמן חם מכינים קערה עם קמח.
- טובלים כל כנף בקמח ומצפים אותה מכל הכיוונים ומכניסים ישר לשמן הרותח (בזהירות!)
- מטגנים 5-6 דקות עד שהכנפיים מזהיבות יפה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מומלץ להגיש עם צ'ילי חריף. וצ'יפס כמובן.