מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים בדבש בציפוי פריך

כנפיים בדבש בציפוי פריך

מאת אסף כהן
כנפיים בדבש בציפוי פריך

כנפיים בדבש בציפוי פריך

על ידי 2 ביוני 2015

טוב, אלו בוודאות הכנפיים הכי קלות להכנה והכי טעימות שהכנתם בחיים שלכם. כנפיים מתוקות מדבש בציפוי פריך וקריספי בטירוף שלא משנה כמה תכינו - פשוט תצטערו שנגמר.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם ל2.
  • שמים את הכנפיים בקערה עם דבש ואבקת שום ולשים היטב בידיים. גם אם הדבש סמיך ומגובש - לאחר כמה שניות של לישה הוא יתרכך. לאחר שכל הכנפיים מצופות בדבש - סוגרים את הקערה עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה - שעתיים.
  • לאחר ההשריה מוציאים את הכנפיים מהמקרר ומכינים קערה עם קמח.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר קטן. השמן צריך להיות לוהט. 180 מעלות.
  • מצפים את הכנפיים בקמח (אין צורך בביצה - הדבש מדביק מצוין את הקמח) ומכניסים לשמן עמוק.
  • מטגנים בכל פעם קבוצת כנפיים - שלא יהיה צפוף מדי.
  • מטגנים 7 דקות לפחות עד שהציפוי מקבל צבע שחום ויפה ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס. אפשר לשים בצד צ'ילי חריף לתת קונטרה למתיקות של הדבש. משתלב נהדר!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: