3.4אלף
הדפסה
כנפיים בדבש בציפוי פריך
טוב, אלו בוודאות הכנפיים הכי קלות להכנה והכי טעימות שהכנתם בחיים שלכם. כנפיים מתוקות מדבש בציפוי פריך וקריספי בטירוף שלא משנה כמה תכינו - פשוט תצטערו שנגמר.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
הוראות הכנה
מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם ל2.- שמים את הכנפיים בקערה עם דבש ואבקת שום ולשים היטב בידיים. גם אם הדבש סמיך ומגובש - לאחר כמה שניות של לישה הוא יתרכך. לאחר שכל הכנפיים מצופות בדבש - סוגרים את הקערה עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה - שעתיים.
- לאחר ההשריה מוציאים את הכנפיים מהמקרר ומכינים קערה עם קמח.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר קטן. השמן צריך להיות לוהט. 180 מעלות.
- מצפים את הכנפיים בקמח (אין צורך בביצה - הדבש מדביק מצוין את הקמח) ומכניסים לשמן עמוק.
- מטגנים בכל פעם קבוצת כנפיים - שלא יהיה צפוף מדי.
- מטגנים 7 דקות לפחות עד שהציפוי מקבל צבע שחום ויפה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס. אפשר לשים בצד צ'ילי חריף לתת קונטרה למתיקות של הדבש. משתלב נהדר!