4.3אלף
הדפסה
כדורי שניצל עם תרד
שניצל רגיל זה פאסה... מה שהולך היום זה כדורי שניצל. וקבלו את השדרוג שיהפוך לכם את השניצל לקצת יותר בריא והרבה יותר טעים - כדורי שניצל בתוספת תרד. פשוט מוסיפים לכדורי השניצל מדליוני תרד, מגלגלים, מצפים ומטגנים - והטעם... מדהים.
- זמן הכנה : 40 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- חזה עוף טחון - 500 גרם
- מדליוני תרד - 200 גרם (מהקפואים בסופר)
- קמח - כף וחצי
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מי סודה - 2 כפות
- ביצים - 2
- פרורי לחם - הרבה
- שומשום - הרבה
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מכינים את התרד במיקרו לפי ההוראות על השקית (3 דקות במיקרו יספיקו בד"כ)
- מעבירים את התרד למסננת צפופה וסוחטים אותו היטב.
- שמים בקערה את חזה העוף הטחון יחד עם התרד, התבלינים, הקמח והסודה. (מי הסודה עוזרים לחבר את התערובת ושומרים על האווריריות שלה) ולשים היטב לפחות 3-4 דקות.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מכינים בינתיים קערה עם 2 ביצים טרופות ועוד קערה עם פרורי לחם ושומשום מערבבים.
- בידיים רטובות יוצרים כדורים מהבלילה, תובלים בביצה ומצפים בפרורי לחם - צריך להיות עדין כי הבלילה עדינה.
- מכניסים לשמן עמוק רותח ל4-5 דקות שיהיה מוכן טוב טוב מבפנים ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם קטשופ, מיונז, צ'ילי מתוק וחריף - שיהיה מבחר לטבול. גם טחינה תבוא טוב.
וכמובן - צ'יפס!