מתכונים קלים מתכוני עוף כדורי עוף בטמפורת בירה שחורה

כדורי עוף בטמפורת בירה שחורה

מאת אסף כהן
כדורי חזה עוף בטמפורת בירה שחורה

כדורי עוף בטמפורת בירה שחורה

על ידי 27 בפברואר 2014

כדורי חזה עוף בטמפורה עם בירה שחורה זה פשוט מעדן שאין לתאר. הבירה נותנת מתקתקות נעימה במיוחד שעוטפת את חזה העוף ברכות מענגת. כדורי חזה עוף בטמפורת בירה שחורה זו מנה נהדרת וקלה להכנה שכולם יאהבו.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לקוביות גסות.
  • מערבבים היטב את מרכיבי הטמפורה. את הבירה מוזגים בזהירות שלא יווצר הרבה קצף.
  • מחממים שמן קנולה בסיר קטן או צ'יפסר עד שהוא רותח.
  • כשהוא רותח - מנמיחים את האש לבינונית.
  • טובלים את קוביות חזה העוף בטמפורה ומכניסים לשמן החם.
  • מטגנים כ8-9 דקות בשמן לא רותח! (שלא ישרף מבחוץ והעוף יהיה חי...).
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם רוטב טריאקי, צ'ילי מתוק ובירה שחורה קרה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: