4.8אלף 
הדפסה
כדורי חזה עוף סיניים בטמפורה פיקנטית
כדורי עוף סיניים זו מנה טעימה ונהדרת וכל כך קלה להכנה - והפעם בגרסה הפיקנטית ועמוסת התבלינים שתעקוץ לכם את הלשון ותעשה לכם שמח בפה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1 שלם
- קמח - כוס וחצי
- מים קרים - שלושת רבעי כוס
- ביצים - 2
- אבקת אפיה - 2 כפיות
- מלח - כפית
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- צ'ילי גרוס - כפית
- פפריקה חריפה - כפית גדושה
- אבקת שום - כפית
- רוטב סרירצ'ה - כפית (לא חובה)
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מחממים שמן לטיגון עמוק לרתיחה.
- מנקים את חזה העוף מעצמות חותכים לקוביות בגודל ביס.
- שמים את חזה העוף בקערה מוסיפים לקערה רבע כוס קמח.
- מערבבים היטב שקוביות חזה העוף תהיינה מצופות.
- בקערה נוספת מערבבים את שאר הקמח עם התבלינים.
- מוסיפים את הביצים והמים והסרירצ'ה לקמח והתבלינים ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת מרקם סמיך.
- כשהשמן רותח - טובלים את קוביות חזה העוף בבלילת הטמפורה, מוודאים שהוא מצופה מכל הכיוונים ומכניסים לשמן הרותח.
- מטגנים עד להשחמה (כ6-7 דקות) ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!