מתכונים קלים מתכוני עוף טורטיית רצועות עוף וסלסה

טורטיית רצועות עוף וסלסה

מאת אסף כהן
טורטייה במילוי עוף וסלסה

טורטיית רצועות עוף וסלסה

על ידי 8 ביוני 2014

מחפשים מנה זריזה וטעימה למספר סועדים? טורטיה עם רצועות עוף וירקות בתיבול סלסה זו מנה מושלמת! חזה העוף מתובל ועסיסי - ומוכן במהירות, הירקות טריים ודורשים רק חיתוך ורוטב הסלסה קל ופשוט להכנה. טורטיית רצועות עוף ברוטב סלסה זו מנה מהירה, טעימה ומושלמת.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • חותכים את חזה העוף לרצועות בעושי חצי ס"מ ומניחים בקערה.
  • מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב שכל הנתחים יהיו מצופים.
  • חותכים את הגזרים והפלפלים לרצועות דקות.
  • מחממים שמן זית במחבת.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים תוך הקפצה 2-3 דקות.
  • מוסיפים את התבלינים, מקפיצים עוד 2-3 דקות - עד שכשלוקחים נתח עבה במיוחד וחותכים אותו באמצע - אין בו ורוד - ומורידים מהאש לקערה.
  • מרתיחים על האש מחבת נוספת.
  • מוסיפים את הצ'ילי המתוק ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב עד שהם מתאחדים - ומורידים מהאש.
  • מחממים את הטורטיות על פי ההוראות על האריזה (10 שניות במיקרו או קצת על מחבת).
  • מניחים את הטורטיה על משטח עבודה יבש.
  • מורחים רוטב סלסה (הצ'ילי עם רסק העגבניות) בנדיבות על הטורטיה - משאירים ס"מ וחצי מהשוליים.
  • מסדרים בשורה נתחי חזה עוף, גזר ופלפל.
  • מקפלים את קצה הטורטיה המאונך לחזה עוף והירקות כ-2 ס"מ פנימה.
  • מגלגלים מהצד עד לסגירה - עד שנוצרת מעין לאפה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: