4.9אלף 
הדפסה
חטיפי כנפיים בתנור
כנפיים הן החטיף של העוף - אז למה לא להפוך אותם לסופר פריכות וסופר טעימות? לקחנו כנפיים, פינקנו אותן בתבלינים כיד המלך, שמן זית טוב - ושלחנו לתנור לשעה וחצי שייבש להן את הצורה וקיבלנו חטיף כנפיים פריך מאוד וטעים מאוד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 1h 30 min
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- אבקת בצל - כפית
- זרעי כוסברה טחונים - כפית
- צ'ילי גרוס - כפית (לא חובה)
- מלח - לפי טעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - חצי כוס
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים ושמים בקערה (המשקיענים יכולים לחתוך את הכנפיים באמצע על העצם).
- מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב עד שכל הכנפיים מכוסות.
- מסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
- מכניסים לתנור ב160 מעלות לחצי שעה.
- אחרי חצי שעה פותחים, הופכים ומחזירים לעוד חצי שעה.
- שוב הופכים ומחזירים לעוד חצי שעה.
זהו! מוכן!
מומלץ להגיש עם מטבלים כמו צ'ילי חריף, מיונז קפה ועוד.