מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף עם גזר ובצל ברוטב סויה וסילאן

חזה עוף עם גזר ובצל ברוטב סויה וסילאן

מאת אסף כהן
חזה עוף עם גזר ובצל ברוטב סויה וסילאן

חזה עוף עם גזר ובצל ברוטב סויה וסילאן

על ידי 15 בפברואר 2017

חזה עוף מוקפץ עם פרוסות גזר וטבעות בצל ברוטב סויה וסילאן נותן שילוב מושלם בין מליחות למתקתקות ומנה מעולה ועסיסית שמכינים בדקות ספורות ומתאימה לכל ארוחה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף ופורסים אותו לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הגזר לפרוסות דקות בעובי 1-2 מ"מ.
  • פורסים את הבצל לטבעות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת.
  • כשהשמן חם מוסיפים את רצועות חזה העוף ומפלפלים לפי הטעם.
  • מטגנים תוך ערבוב עד שחזה העוף נעשה לבן מכל הכיוונים - ומוציאים מיד לקערה נקייה.
  • מוסיפים 2 כפות שמן זית ומחממים.
  • מוסיפים את הגזר והבצל הפרוסים ומטגנים תוך ערבוב עד שטבעות הבצל מזהיבות והגזר מתרכך.
  • מוסיפים את הסויה והסילאן ועוד קצת פלפל שחור.
  • מביאים הכל לרתיחה.
  • מוסיפים את חזה העוף ומבשלים תוך ערבוב עוד 2-3 דקות עד שהעוף מוכן מבפנים.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן ומפזרים מעל עירית קצוצה

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: