מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף מוקפץ עם פלפל אדום ואורז ברוטב סויה

חזה עוף מוקפץ עם פלפל אדום ואורז ברוטב סויה

מאת אסף כהן
חזה עוף מוקפץ עם אורז ופלפל אדום ברוטב סויה

חזה עוף מוקפץ עם פלפל אדום ואורז ברוטב סויה

על ידי 21 בדצמבר 2015

מנה טעימה מאוד ופשוטה מאוד להכנה של עוף עם פלפלים ברוטב סויה קליל עם אורז. מומלץ למי שרוצה להכין ארוחת ערב משביעה וטעימה במינימום זמן ובלי להתפשר על הטעם.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מתחילים להכין את האורז הלבן (אפשר להעזר במתכון הזה)
  • מנקים את חזה עוף מעצמות ושומן וחותכים אותו לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את הפלפל האדום לרצועות.
  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את רצועות חזה העוף ומטגנים 3-4 דקות תוך ערבוב עד שחזה העוף מלבין מכל הכיוונים ומתחיל טיפה להשחים.
  • מוציאים את חזה העוף לקערה נקיה.
  • מוסיפים למחבת עוד כף שמן.
  • מוסיפים את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהפלפל מתרכך והבצל מתחיל להשחים.
  • מחזירים את רצועות חזה העוף.
  • שוברים פנימה את הביצה ובמהירות מתחילים לערבב הכל עם כף עץ.
  • מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר, אבקת השום והצ'ילי הגרוס ומערבבים היטב.
  • מבשלים תוך ערבוב 3-4 דקות.
  • כשהאורז מוכן - מעבירים את האורז למחבת מערבבים היטב שכל הרוטב יספג באורז.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: