מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון

חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון

מאת אסף כהן
חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון

חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון

על ידי 7 במאי 2014

חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון זו מנה טעימה ומהירה להכנה. מומלץ להכין אותה כשבא משהו טעים ומעניין אבל אין סבלנות להכין מנה מפוארת מדי. חזה עוף מוקפץ בסויה ולימון זו מנה קלה, טעימה ומשביעה.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ושמים בקערה.
  • מפזרים מלח ופלפל על רצועות חזה העוף ולשים בידיים עד שכל הנתחים מצופים.
  • חותכים את הפטריות לפרוסות, ואת הפלפל לרצועות דקות.
  • מחממים 2 כפות שמן במחבת.
  • כשהשמן חם מוסיפים את רצועות חזה העוף - ומטגנים תוך הקפצה עד תחילת השחמה.
  • מוציאים את חזה העוף מהמחבת (לא לקערה שבה הוא היה קודם)
  • מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומוסיפים את הפטריות והפלפל.
  • מקפיצים עד שהפלפל מתרכך.
  • מוסיפים את מיץ הלימון, הסויה ושמן השומשום ומערבבים.
  • מוסיפים את רצועות חזה העוף ומקפיצים עוד 5 דקות עד שהעוף מוכן גם מבפנים.

זהו! מוכן!

מגישים כך בפני עצמו או על אורז.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: