8.6אלף
הדפסה
חזה עוף ופטריות מוקפצים ברוטב טריאקי
נתחי חזה עוף מוקפצים עם פטריות ובצל ברוטב טריאקי - מעולה על אורז או נודלס - והכי מומלץ על סלט ירוק. מנה קלה מאוד להכנה ומאוד מאוד עסיסית וטעימה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - חצי קילו
- פטריות - סלסלה
- בצל - 1 קטן
- רוטב טריאקי - 3 כפות
- פפריקה מתוקה - כפית גדושה
- אבקת שום - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- גריל עוף - כפית
- שמן קנולה - 2 כפות
הוראות הכנה
- חותכים את חזה העוף לרצועות בעובי חצי ס"מ ושמים בקערה.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, אבקת השום, גריל עוף, מלח ופלפל לקערה ומערבבים היטב שחזה העוף יהיה מצופה תבלינים.
- פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- פורסים את הבצל לחצאי טבעות בעובי חצי ס"מ.
- מחממים במחבת כף שמן הקנולה.
- כשהשמן רותח מכניסים את חזה העוף ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו - ומוציאים לקערה נקייה.
- מוסיפים עוד כף שמן ומחממים.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה עד שהבצל מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את חזה העוף ורוטב הטריאקי.
- מערבבים ומקפיצים 3-4 דקות עד שחזה העופף מוכן מבפנים והכל מכוסה ברוטב טריאקי.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן, סלט ירוק או על נודלס.