מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף בתפוזים

חזה עוף בתפוזים

מאת אסף כהן
חזה עוף בתפוזים

חזה עוף בתפוזים

על ידי 26 באפריל 2015

מנה נהדרת של חזה עוף קריספי עטוף ברוטב תפוזים סמיך וטעים במיוחד - בתוך פחות משעה! חזה העוף מקבל ציפוי בטיגון עמוק ואז מוקפץ ברוטב תפוזים חמוץ - מתוק ומוגש על אורז לבן עם הרבה רוטב טעים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס.
  • בקערה גדולה מערבבים יחד את החלבונים והקורנפלור עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים את חזה העוף, מערבבים ומשרים אותו בבלילה 10 דקות.
  • שמים בסיר קטן את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, הדבש, חומץ האורז, שמן השומשום, המלח, הצ'ילי הגרוס, השום וגרידת התפוז ומערבבים יחד עד שהכל מתחיל לבעבע ולהסמיך (משהו כמו 3-4 דקות).
  • מערבבים יחד 2 כפיות קורנפלור ברבע כוס מים. מוסיפים כף או שתיים לרוטב ומערבבים. אם הרוטב עדיין לא מספיק סמיך - מוסיפים עוד כף.
  • מטגנים את חזה העוף שהשרנו קודם בשמן קנולה בטיגון עמוק משהו כמו 4 דקות עד שהוא מוכן מבפנים. ומעבירים לסיר עם הרוטב.
  • מקפיצים ומערבבים 2-3 דקות עד שחזה העוף מצופה כולו ברוטב.

זהו! מוכן! מגישים על אורז לבן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: