מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי

חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי

מאת אסף כהן
חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי

חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי

על ידי 25 במאי 2014

מי אמר שחזה עוף בתנור חייב להיות יבש? חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי הוא עסיסי, טעים ומפתיע - שיעשה לכם חגיגה בפה ובמינימום השקעה. לא צריך לטגן, לא צריך שמן - חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי הוא קל ומהיר להכנה ומאוד עסיסי וטעים.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • פורסים כל נתח ל3 לאורך - כך שמכל חזה עוף יצאו 3 רצועות עבות.
  • קוצצים את הבצל קטן קטן קטן.
  • מחממים את התנור ל220 מעלות.
  • מכניסים את רצועות חזה העוף לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
  • מעסים ומערבבים טוב טוב את חזה העוף עם מרכיבי הרוטב - ומשאירים בקערה לפחות חצי שעה. (בינתיים אפשר להכין אורז)
  • לוקחים תבנית עם שוליים גבוהים ומרפדים בנייר אפייה (למי שאין נייר אפיה - יכול לרסס בספריי שמן).
  • שופכים פנימה את חזה העוף עם כל הרוטב.
  • מכניסים לתנור ל10 דקות.
  • לאחר 10 דקות - פותחים את התנור, הופכים את חזה העוף ומכניסים לעוד 10 דקות.

זהו! מוכן!

אפשר לקשט עם קצת שומשום וכוסברה קצוצה, ומגישים על אורז לבן עם הרבה רוטב.

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: