5.2אלף 
הדפסה
חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי
מי אמר שחזה עוף בתנור חייב להיות יבש? חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי הוא עסיסי, טעים ומפתיע - שיעשה לכם חגיגה בפה ובמינימום השקעה. לא צריך לטגן, לא צריך שמן - חזה עוף בתנור בסגנון אסייתי הוא קל ומהיר להכנה ומאוד עסיסי וטעים.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
- פורסים כל נתח ל3 לאורך - כך שמכל חזה עוף יצאו 3 רצועות עבות.
- קוצצים את הבצל קטן קטן קטן.
- מחממים את התנור ל220 מעלות.
- מכניסים את רצועות חזה העוף לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
- מעסים ומערבבים טוב טוב את חזה העוף עם מרכיבי הרוטב - ומשאירים בקערה לפחות חצי שעה. (בינתיים אפשר להכין אורז)
- לוקחים תבנית עם שוליים גבוהים ומרפדים בנייר אפייה (למי שאין נייר אפיה - יכול לרסס בספריי שמן).
- שופכים פנימה את חזה העוף עם כל הרוטב.
- מכניסים לתנור ל10 דקות.
- לאחר 10 דקות - פותחים את התנור, הופכים את חזה העוף ומכניסים לעוד 10 דקות.
זהו! מוכן!
אפשר לקשט עם קצת שומשום וכוסברה קצוצה, ומגישים על אורז לבן עם הרבה רוטב.