7.3אלף 
הדפסה
חזה עוף בתבלינים בתנור
חזה עוף בתבלינים בתנור זה חזה עוף שלוקח בדיוק 10 דקות להכין מהתחלה ועד הסוף. הוא כל כך טעים ועסיסי שתרצו להכין שוב ושוב - ולא תאמינו שהוא מכיל כל כך מעט שמן. חזה עוף בתבלינים בתנור זו מנה מעולה לארוחת ערב או ארוחת צהריים מהירה. מעולה להגיש על סלט עלים או עם תוספת קלה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- חזה עוף - 2 נתחים (בלי עצמות)
- פפריקה מתוקה - חצי כפית
- כמון - רבע כפית
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מלח - לפי הטעם
- תערובת תבלינים איטלקית - כפית
- אבקת בצל - חצי כפית
- אבקת שום - חצי כפית
- שמן זית - 2 - 3 כפות
- ספריי שמן - לפי הצורך
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורסים את נתחי חזה העוף לרוחב - כל חלק ל2 פרוסות כשסה"כ יהיו 4 פרוסות בעובי חצי ס"מ ערך.
- שמים את הנתחים בקערה עם התבלינים והשמן ולשים בידיים עד שכל חזה העוף מצופה בשמן ותבלינים.
- מחממים מחבת פסים.
- מכינים תבנית פיירקס עם שוליים גבוהים ומרססים אותה בספריי שמן
- מניחים על מחבת הפסים את חזה העוף - וצולים מכל צד 50 שניות בדיוק - ומעבירים לתבנית.
- מכניסים את התבנית לתנור ל5 דקות ומוציאים.
זהו! מוכן!
אפשר להגיש על סלט עלים ברוטב ויניגרט הדרים. מומלץ בחום!