מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף ברוטב הדרים ופלפלים

חזה עוף ברוטב הדרים ופלפלים

מאת אסף כהן
מטגנים את חזה העוף להלבנה

חזה עוף ברוטב הדרים ופלפלים

על ידי 19 באפריל 2017

סוף החורף זה בדיוק הזמן שבו פירות ההדר מלאים מיץ נהדר - שרק מחכה שעשו ממנו רוטב. חזה עוף ברוטב הדרים עם בתוספת פלפלים הוא עסיסי ומלא טעמים נהדרים ומומלץ מאוד בדיוק בתקופה הזו.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • סוחטים את התפוז, הקלמנטינה והלימון ומערבבים בקערה.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס.
  • קוצצים את הבצל קטן.
  • חותכים הפלפל לקוביות קטנות (חצי ס"מ)
  • מחממים בסיר קטן את השמן.
  • כשהשמן חםפ מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים מכל הכיוונים עד שהן מלבינות מכל הצדדים ומוציאים את הקוביות לקערה נקיה.
  • מכניסים לסיר את הבצל והפלפל הקצוצים ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים תוך ערבוב עוד חצי דקה.
  • מוסיפים את מיץ ההדרים הסחוט, המלח הפלפל והצ'ילי הגרוס.
  • מביאים הכל לרתיחה.
  • מחזירים את חזה העוף ומבשלים 10 דק' על אש נמוכה.
  • מוסיפים 2 כפיות קורנפלור, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: