מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף בסילאן גריל

חזה עוף בסילאן גריל

מאת אסף כהן
חזה עוף עם סילאן גריל על מצע אורז

חזה עוף בסילאן גריל

על ידי 6 באפריל 2016

מנה קלה ונהדרת של חזה עוף בציפוי רב טעמים של סילאן גריל. חזה העוף עסיסי ועטוף בציפוי פריך ומוקפץ ברוטב סילאן ומוגש על מצע של אורז לבן שמשלים את הכל לארוחה טעימה וקלה להכנה.

הערה: במתכון נעשה שימוש ברוטב "סילאן גריל" שניתן לרכוש בכל סופרמרקט שכונתי.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס ושמים בקערה
  • מוסיפים לקערה את הקמח, הקורפלור, המלח והפלפל השחור.
  • מוסיפים ביצה ומערבבים היטב עד שכל חזה העוף מצופה.
  • מרתיחים שמן קנולה לטיגון עמוק בסיר קטן או צ'יפסר.
  • כשהשמן חם מכניסים אחד אחד את נתחי חזה העוף ומטגנים 4 דקות עד שהציפוי מתחיל להשחים מעט.
  • מוציאים לנייר סופג.
  • מחממים מחבת גדולה עם מעט ספריי שמן.
  • כשהמחבת חמה שופכים פנימה את רוטב הסילאן גריל ומביאים אותו לרתיחה (כלומר שכולו מתמלא בועות)
  • מוסיפים את קוביות חזה העוף ומקפיצים תוך ערבוב 3-4 דקות עד שהרוטב הסמיך נצמד יפה לקוביות חזה העוף.
  • מפזרים קצת שומשום ומערבבים עוד קצת.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: