מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף בסויה מוקפץ עם פטריות וקישואים

חזה עוף בסויה מוקפץ עם פטריות וקישואים

מאת אסף כהן
חזה עוף בסויה מוקפץ עם פטריות וקישואים

חזה עוף בסויה מוקפץ עם פטריות וקישואים

על ידי 24 במאי 2016

מנה פשוטה וטעימה של חזה עוף מוקפץ עם פטריות וקישואים בסגנון אסייתי עם רוטב סויה, סילאן ומעט שמן שומשום - והכל יחד עם פסטה. חזה עוף מוקפץ בסויה עם פטריות וקישואים זו מנה קלה להכנה, פשוטה וטעימה מאוד שאפשר להכין בפחות מחצי שעה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מתחילים לבשל את הפסטה שתהיה מוכנה לקראת סוף הבישול.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס.
  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
  • חותכים את הקישואים לקוביות גסות.
  • חותכים את הפטריות לרבעים.
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה או סיר רחב ושטוח.
  • מוסיפים את חזה העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא נעשה לבן מכל הכיוונים ומתחיל טיפונת להשחים - ומוציאים לקערה נקיה.
  • על אותו השמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להשחים.
  • מוסיפים את הפטריות והקישואים.
  • מטגנים תוך ערבוב עד שהפטריות מתכווצות והקישאים משחימים מעט.
  • מוסיפים את רוטב הסויה, הסילאן, שמן השומשום והפלפל השחור.
  • מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות תוך ערבוב.
  • מוסיפים את חזה העוף ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות.
  • מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב שתהיה מכוסה ברוטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: