3.7אלף
הדפסה
חזה עוף בסויה מוקפץ עם פטריות וקישואים
מנה פשוטה וטעימה של חזה עוף מוקפץ עם פטריות וקישואים בסגנון אסייתי עם רוטב סויה, סילאן ומעט שמן שומשום - והכל יחד עם פסטה. חזה עוף מוקפץ בסויה עם פטריות וקישואים זו מנה קלה להכנה, פשוטה וטעימה מאוד שאפשר להכין בפחות מחצי שעה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - חצי קילו
- בצל - 1
- פטריות - סלסלה
- קישואים - 2 בינוניים
- רוטב סויה - שליש כוס
- סילאן - כף נדיבה
- שמן שומשום - כפית
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- חבילת פסטה - 300 גרם (אפשר גם נודלס)
- שמן קנולה - 4 כפות
הוראות הכנה
- מתחילים לבשל את הפסטה שתהיה מוכנה לקראת סוף הבישול.
- חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס.
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
- חותכים את הקישואים לקוביות גסות.
- חותכים את הפטריות לרבעים.
- מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה או סיר רחב ושטוח.
- מוסיפים את חזה העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא נעשה לבן מכל הכיוונים ומתחיל טיפונת להשחים - ומוציאים לקערה נקיה.
- על אותו השמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להשחים.
- מוסיפים את הפטריות והקישואים.
- מטגנים תוך ערבוב עד שהפטריות מתכווצות והקישאים משחימים מעט.
- מוסיפים את רוטב הסויה, הסילאן, שמן השומשום והפלפל השחור.
- מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות תוך ערבוב.
- מוסיפים את חזה העוף ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות.
- מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב שתהיה מכוסה ברוטב.
זהו! מוכן!