5.2אלף
הדפסה
חזה עוף במרינדת סילאן ברביקיו וחרדל
חזה עוף במרינדה מתקתקה של סילאן, ברביקיו וקצת חרדל בשביל הטוויסט העוקץ - שילוב טעמים מעולה שיושב היטב על חזה עוף ומתאים לכריכים, סלטים ואפילו כנתח בפני עצמו.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 8 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- חזה עוף - קילו (2 חזה עוף)
- חרדל חלק - כף - עדיף דיז'ון
- רוטב ברביקיו - 2 כפות גדושות
- סילאן - כף וחצי
- ספריי שמן - לפי הצורך
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות - ופורסים אותו לרוחב באמצע (כמו לשניצלים - אמור לצאת בערך 8 נתחים)
- שמים את הנתחים בקערה יחד עם הסילאן החרדל והברביקיו.
- מערבבים היטב עד שהכל מצופה.
- סוגרים את הקערה עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
- מחממים מחבת פסים על אש חזקה עם מעט ספריי שמן.
- כשהמחבת רותחת מניחים את נתחי חזה העוף.
- צולים 3 דקות בערך מכל צד עד שחזי העוף מוכנים מבפנים (שימו לב - חזה העוף יצא מעט בהיר כי אין תבלינים שמשחירים)
זהו! מוכן!
אפשר לחתוך לקוביות ולהגיש על סלט, אפשר לחתוך לרצועות לתוך באגט עם סלטים ואפשר להגיש כך בפני עצמו - ואפילו לא צריך רטבים בצד כי זה כל כך טעים....