מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף במרינדת חרדל ודבש

חזה עוף במרינדת חרדל ודבש

מאת אסף כהן
חזה עוף במרינדת חרדל ודבש

חזה עוף במרינדת חרדל ודבש

על ידי 21 בינואר 2015

סתם חזה עוף זה משעמם. אבל חזה עוף במרינדת חרדל ודבש - זה כבר תענוג לחיך. משרים את חזה העוף במרינדת חרדל ודבש לשעה, מקפיצים במחבת ומגישים על אורז לבן או על סלט ירקות טעים ומקבלים ארוחה קלה וכל כך טעימה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לרצועות דקות בעובי חצי ס"מ ושמים בקערה.
  • מוסיפים את החרדל, הדבש, אבקת השום והקמח ומערבבים היטב בידיים עד שכל נתחי חזה העוף מצופים היטב במשרה.
  • סוגרים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה - שעה.
  • בינתיים אפשר להכין אורז לבן או לחתוך ירקות לסלט.
  • לאחר ההשרייה מוציאים את נתחי חזה העוף מהמקרר.
  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ.
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה.
  • מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים תוך ערבוב 3 דקות עד שהבצל נעשה שקוף.
  • מוסיפים את נתחי חזה העוף ומקפיצים תוך ערבוב עם כף עת כדי להפריד בין הנתחים שנדבקו אחד לשני.
  • מטגנים ומקפיצים ומערבבים 4 דקות בערך עד שהם מזהיבים וכשלוקחים את אחד הנתחים וחוצים אותו באמצע - אין ורוד בפנים.

זהו! מוכן!

מגישים על מצע אורז לבן או על סלט ירקות מתובל היטב.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: