4.3אלף
הדפסה
חזה עוף במרינדת חרדל ודבש
סתם חזה עוף זה משעמם. אבל חזה עוף במרינדת חרדל ודבש - זה כבר תענוג לחיך. משרים את חזה העוף במרינדת חרדל ודבש לשעה, מקפיצים במחבת ומגישים על אורז לבן או על סלט ירקות טעים ומקבלים ארוחה קלה וכל כך טעימה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לרצועות דקות בעובי חצי ס"מ ושמים בקערה.
- מוסיפים את החרדל, הדבש, אבקת השום והקמח ומערבבים היטב בידיים עד שכל נתחי חזה העוף מצופים היטב במשרה.
- סוגרים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה - שעה.
- בינתיים אפשר להכין אורז לבן או לחתוך ירקות לסלט.
- לאחר ההשרייה מוציאים את נתחי חזה העוף מהמקרר.
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ.
- מחממים שמן קנולה במחבת גדולה.
- מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים תוך ערבוב 3 דקות עד שהבצל נעשה שקוף.
- מוסיפים את נתחי חזה העוף ומקפיצים תוך ערבוב עם כף עת כדי להפריד בין הנתחים שנדבקו אחד לשני.
- מטגנים ומקפיצים ומערבבים 4 דקות בערך עד שהם מזהיבים וכשלוקחים את אחד הנתחים וחוצים אותו באמצע - אין ורוד בפנים.
זהו! מוכן!
מגישים על מצע אורז לבן או על סלט ירקות מתובל היטב.