מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף בטמפורת חרדל

חזה עוף בטמפורת חרדל

מאת אסף כהן
חזה עוף בטמפורת חרדל ברוטב

חזה עוף בטמפורת חרדל

על ידי 2 ביולי 2013

החלטתי שבא לי לנסות משהו חדש - לקחתי את הטמפורה הקלאסית והוספתי לה חרדל וקיבלתי נתחים בחריפות מעודנת ומאוד מאוד טעימים. הקפצתי אותם ברוטב על בסיס ברביקיו וצ'ילי מתוק - ובכלל הושלמה החגיגה. נתחי חזה עוף בטמפורת חרדל זו מנה מפתיעה וטעימה מאוד, וכמובן - קלה מאוד להכנה. נסו ותופתעו.

 

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות גסות (2 ס"מ בערך).
  • שמים את קוביות חזה העוף בקערה - מוסיפים את מרכיבי הטמפורה לקערה ולשים את נתחי העוף טוב טוב עד שכל טמפורה מתאחדת ועוטפת את כל הנתחים.
  • אם יש זמן - עוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר. אם לא - ממשיכים הלאה.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק (180 מעלות) - ומטגנים את נתחי חזה העוף בטמפורה בקבוצות (כל פעם כמה נתחים - שלא יפריעו אחד לשני).
  • מטגנים עד השחמה ומוציאים לנייר סופג.
  • כשכל הנתחים מוכנים - מכינים את הרוטב.
  • מחממים כף שמן במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את מרכיבי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את נתחי חזה העוף למחבת.
  • מקפיצים ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים ברוטב - ומעבירים לקערה.

זהו! מוכן!

מגישים עם אורז לבן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: