4.9אלף
הדפסה
שניצלוני חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו
מתכון מהיר, פשוט וכל כך טעים לשניצלונים בטמפורה ושבבי פאנקו. שבבי פאנקו הם למעשה פרורי לחם גסים ורכים שמעניקים לחזה העוף המטוגן קריספיות מדהימה וטעם נהדר. כל כך טעים וקריספי וקראנצ'י שלא תוכלו להפסיק לנשנש את השניצלונים עד שהם יעלמו לכם מהצלחת.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - חצי קילו
- קמח - שלושת רבעי כוס
- קורנפלור - שלושת רבעי כוס
- חלבון ביצה - 2 (הלבן של הביצה)
- סודה לשתיה - חצי כפית
- מים - שלושת רבעי כוס
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - 2 כפיות
- צ'ילי גרוס - לפי הטעם
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שבבי פאנקו - הרבה
- שמן קנולה
הוראות הכנה
- מכינים את הטמפורה: מערבבים עם מטרפה בקערה גדולה את הקמח הקורנפלור החלבונים הסודה לשתיה, המים והתבלינים.
- מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
- פורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- מכניסים את כל נתחי העוף לקערת הטמפורה ולשים בידיים עד שהכל מצופה ומוצף בלילה.
- מכינים קערה עם שבבי פאנקו.
- מוציאים נתח אחרי נתח מצופים בלילה - מגלגלים אותם בפאנקו עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
- מחממים שמן עמוק ומטגנים את השניצלונים עד הזהבה.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
יש לכם שניצלונים נהדרים פריכים ורכים. מומלץ להגיש עם רוטב חמוץ מתוק או צ'ילי מתוק.