מתכונים קלים מתכוני עוף שניצלוני חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו

שניצלוני חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו

מאת אסף כהן
חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו

שניצלוני חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו

על ידי 1 במאי 2013

מתכון מהיר, פשוט וכל כך טעים לשניצלונים בטמפורה ושבבי פאנקו. שבבי פאנקו הם למעשה פרורי לחם גסים ורכים שמעניקים לחזה העוף המטוגן קריספיות מדהימה וטעם נהדר. כל כך טעים וקריספי וקראנצ'י שלא תוכלו להפסיק לנשנש את השניצלונים עד שהם יעלמו לכם מהצלחת.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים את הטמפורה: מערבבים עם מטרפה בקערה גדולה את הקמח הקורנפלור החלבונים הסודה לשתיה, המים והתבלינים.
  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • פורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מכניסים את כל נתחי העוף לקערת הטמפורה ולשים בידיים עד שהכל מצופה ומוצף בלילה.
  • מכינים קערה עם שבבי פאנקו.
  • מוציאים נתח אחרי נתח מצופים בלילה - מגלגלים אותם בפאנקו עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
  • מחממים שמן עמוק ומטגנים את השניצלונים עד הזהבה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

יש לכם שניצלונים נהדרים פריכים ורכים. מומלץ להגיש עם רוטב חמוץ מתוק או צ'ילי מתוק.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: