4.7אלף 
הדפסה
סנדוויץ' סושי
סנדוויץ' סושי זו דרך נחמדה ונוחה להכין סושי. לדעתי סנדוויץ סושי קל להכנה הרבה יותר וכייפי יותר מהרול הרגיל. בכל מקרה - זו דרך מרשימה ומדליקה להגיש יחד עם מגש הסושי הרגיל שלכם.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- אורז לסושי - קישור למתכון בהמשך
- אצות נורי - 4
- תוספות לסושי - מה שבא לכם
- ספייסי מיונז - קישור למתכון בהמשך
הוראות הכנה
- מכינים אורז לסושי מהמתכון הבסיסי לסושי
- חותכים ומכינים את התוספות (גזר, פלפל, מלפפון, דגים, חביתה יפנית וכו')
- מכינים כמות קטנה של ספייסי מיונז.
- מקפלים את אצת הנורי לחצי לאורך
- מכניסים סכין בן החצאים וחותכים את הכפל כך שמתקבלים 2 משטחי אצה זהים בגודלם.
- מועכים על האצות אורז בוגבה של חצי ס"מ ומקפידים שכל האצה תהיה מכוסה.
- מורחים ספייסי מיונז על אחד הצדדים (או על שניהם)
- מסדרים תוספות על אצה אחת על כל האורז.
- בזהירות ובשתי ידיים - לוקחים את האצה ללא התוספות והופכים אותה על האצה השניה.
- בעזרת סכין מעט רטובה - חוצים את האצות באמצע לרוחב, ואז חוצים כל ריבוע לשני משולשים.
זהו! מוכן!
מגישים עם עוד ספייסי מיונז, טריאקי וסויה.