מתכונים קלים מרקים מרק פטריות וגריסים

מרק פטריות וגריסים

מאת דבי עיזר
מרק פטריות (צילום: דבי עיזר)

מרק פטריות וגריסים

על ידי 22 בספטמבר 2013

מרק פטריות וגריסים טעים ובריא המכיל מבחר עשיר של פטריות. מרק הפטריות משביע במיוחד וכמובן קל להכנה. מומלץ להכנה בימי חורף גשומים במיוחד כשמחפשים מנה מחממת, קלה, מהירה להכנה ומפנקת במיוחד!

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים ל20 דקות (על פי הוראות ההכנה שעל האריזה).
  • קוצצים את הבצל.
  • פורסים את פטריות השמפניון והיער לפרוסות.
  • בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
  • מוסיפים את הבצל הקצוץ לשמן הזית ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומאדים עוד דקות מספר.
  • קוצצים את פטריות השיטאקי המושרות ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים את המים ואת העדשים והדגנים.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות עד שגריסי הפנינה רכים.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: