מתכונים קלים מנות ראשונות לפסח מרק עגבניות ואורז

מרק עגבניות ואורז

מאת ויקה גורשטיין - בביוב
מרק עגבניות ואורז

מרק עגבניות ואורז

על ידי 11 בינואר 2015

מרק עגבניות חם וטעים שיעשה לכם את החורף קצת יותר נעים. מרק עגבניות עם אורז זו ארוחה שלמה, משביעה ובריאה שיכולה בכיף לשמש כארוחת ערב טעימה לסגירת היום. קל מאוד להכין וכיף מאוד להכין מרק עגבניות ואורז אפילו באופן ספונטני.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצלים.
  • קוצצים את הכוסברה.
  • קוצצים את שיני השום - לא כותשים.
  • מחממים בסיר גדול את שמן הקנולה ושמן הזית.
  • מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם נהיים שקופים.
  • מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עוד דקה.
  • מוסיפים את הכוסברה, הכמון והפפריקה המתוקה ומטגנים עוד 3-4 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים תוך ערבוב עוד 5 דקות.
  • מוסיפים ליטר מים ומביאים את הכל לרתיחה.
  • מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל השחור ומערבבים.
  • מבשלים על אש קטנה 40 דקות (בינתיים מכינים את האורז הלבן).
  • טועמים, מתקנים תיבול.

זהו! מוכן!

שמים כמות יפה של אורז ויוצקים עליה מרק.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: