שניצל דג סול

מאת אסף כהן
שניצל דג סול

שניצל דג סול

על ידי 1 בנובמבר 2011

שניצל דג סול זו מנה טעימה במיוחד, קלאסית לילדים שלא מתים על דגים - וכולנו יודעים כמה חשוב שהם יאכלו דגים. אין ספק שמנת שניצל דג סול זו מנה לכל המשפחה. היא זולה, קלה להכנה והיא טעימה לכולם. שניצל דג סול זה בדיוק כמו שניצל רגיל - רק עם דג.

 

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים כל חתיכת דג במים טוב טוב.מסדרים ב3 קערות - קערה עם קמח מעורבב עם מעט מלח ופלפל, קערה עם ביצה טריה טרופה היטב וקערה שלישית עם פרורי לחם.
  • עובדים בשיטת הסרט הנע:
  • מצפים פילה דג סול בקמח טוב טוב מכל הכיוונים.
  • טובלים בביצה.
  • מצפים בפרורי לחם.
  • מעבירים לצלחת - וחוזרים חלילה עד שכל הדגים מצופים.
  • מחממים שכבה של חצי ס"מ שמן קנולה במחבת גדולה.
  • מטגנים כל דג משני הצדדים כ - 3 דקות (עד הזהבה) ומוציאים לנייר סופג.

זהו, מוכן. מומלץ להגיש עם צ'יפס או תפוחי אדמה בתנור, פלחי לימון וכמובן - ערימה נאה של ירקות.

 

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: