מתכונים קלים מנות ראשונות לפסח סלמון עם שום ולימון

סלמון עם שום ולימון

מאת אסף כהן
פילה סלמון בשום ולימון

סלמון עם שום ולימון

על ידי 23 במרץ 2015

פילה סלמון הוא עשיר, טעים ומיוחד. ואם עושים אותו נכון (ולא קשה לעשות אותו נכון) - הוא פשוט תענוג. פילה סלמון עם שום ולימון הוא טעים, עדין ומושלם כמנה ראשונה בארוחת חג או שבת חגיגית.

המתכון נשלח על ידי אריאל פרץ - מנהל אתר Get Pro SEO

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל ואת השום (לא כותשים - קוצצים עם סכין)
  • ממליחים את הדג במלח גס ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • מפזרים את הבצל והשום הקצוצים מעל הדג ומוסיפים עלי טימין טריים.
  • מזליפים שמן זית בנדיבות על כל נתח.
  • מניחים פרוסות לימון ליד הדגים.
  • מכניסים לתנור ב200 מעלות ל12-15 דקות. להזהר לא לבשל יותר - שלא יתייבש הדג.

זהו! מוכן!

מגישים עם פלח לימון ועם תפוחי אדמה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: