4.9אלף 
הדפסה
סלמון עם שום ולימון
פילה סלמון הוא עשיר, טעים ומיוחד. ואם עושים אותו נכון (ולא קשה לעשות אותו נכון) - הוא פשוט תענוג. פילה סלמון עם שום ולימון הוא טעים, עדין ומושלם כמנה ראשונה בארוחת חג או שבת חגיגית.
המתכון נשלח על ידי אריאל פרץ - מנהל אתר Get Pro SEO
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל ואת השום (לא כותשים - קוצצים עם סכין)
- ממליחים את הדג במלח גס ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
- מפזרים את הבצל והשום הקצוצים מעל הדג ומוסיפים עלי טימין טריים.
- מזליפים שמן זית בנדיבות על כל נתח.
- מניחים פרוסות לימון ליד הדגים.
- מכניסים לתנור ב200 מעלות ל12-15 דקות. להזהר לא לבשל יותר - שלא יתייבש הדג.
זהו! מוכן!
מגישים עם פלח לימון ועם תפוחי אדמה.