מתכונים קלים מתכוני בשר תבשיל צ'וריסו ושעועית לבנה ברוטב חריף

תבשיל צ'וריסו ושעועית לבנה ברוטב חריף

מאת אסף כהן
תבשיל צ'וריסו עם שעועית ופלפלים ברוטב עגבניות חריף

תבשיל צ'וריסו ושעועית לבנה ברוטב חריף

על ידי 4 בינואר 2017

תבשיל החורף המושלם. חם, טעים, חריף וקל מאוד להכנה. תבשיל נקניקיות צ'וריסו משובח עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות ופלפל חריף שיעשה לכם חם בפה ובבטן.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל גס.
  • חותכים את הפלפל האדום גס.
  • חוצים את הפלפל החריף לחצי לרוחב - ומרוקנים אותו קצת מהגרעינים (הם ממש חריפים ומומלץ להפטר מהם)
  • מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
  • מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל החריף ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב בקצוות והפלפלים מתרככים.
  • מוסיפים את נקניקיות הצ'וריסו ומטגנים 5 דקות תוך כדי שהופכים אותו מדי פעם ומערבבים.
  • מוסיפים את פחית השעועית עם הרוטב.
  • מוסיפים את רסק העגבניות, מעט מלח ופלפל שחור גרוס יחד עם חצי כוס מים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש לבינונית נמוכה (שישאר בעבוע קל).
  • מכסים חלקית את המחבת ומבשלים 30 דקות כשכל כמה דקות מערבבים.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן וחלה טובה כדי לטפל ברוטב ובחריפות...

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: