תבשיל צ'וריסו ברוטב עגבניות

עזבו אתכם מצ'וריסו על המנגל. הדבר הכי טעים שאפשר לעשות עם צ'וריסו זה לבשל אותו רוטב עגבניות סמיך, עם מלא בצל, ופלפל חריף עם מלא תבלינים ואז - לאכול אותו ישר מהרוטב עם חלה טרייה. תבשיל צ'וריסו ברוטב עגבניות זה התבשיל הכי טעים שאפשר להכין כשבא לכם ארוחת ערב מפנקת, בשרית וקלה להכנה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- צ'וריסו - חצי קילו
- פלפל חריף - 1 ירוק גדול ויפה
- בצל - 1
- עגבניות - 4 בשלות
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- פפריקה מתוקה - כף
- כמון - חצי כפית
- אבקת שום - חצי כפית
- רסק עגבניות - 100 גרם
- סוכר - קורט
- מים - חצי כוס
- כוסברה - כף קצוצה גס
- שמן זית - 3 כפות
הוראות הכנה
- חותכים גס את הבצל.
- חותכים גס את העגבניות.
- מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח.
- כשהשמן רותח מכניסים את הבצל ומטגנים אותו עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את הצ'וריסו (אם הוא עטוף - אין צורך לנקב את המעטפת). ואת הפלפל החריף בשלמותו.
- מטגנים תוך כדי שמזיזים את הצ'וריסו והפלפל מצד לצד והופכים עד שהם משחימים יפה.
- מוסיפים את העגבניות ומערבבים.
- מוסיפים את המלח, הפלפל, הפפריקה, הכמון והשום ומערבבים.
- מוסיפים את רבק העגבניות, קורט סוכר וחצי כוס מים ומערבבים.
- מביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים 20 דקות.
זהו! מוכן!
מפזרים כוסברה קצוצה גס על הכל ומגישים עם חלה טרייה.