3.5אלף
הדפסה
תבשיל בשר ופסטה עם עגבניות
תבשיל בשר ופסטה עם עגבניות זו ארוחה שלמה בסיר אחד. שמים הכל בסיר, מבשלים ותוך פחות משעה יש ארוחה משביעה, טעימה ומחממת. תבשיל בשר עם פסטה, עגבניות פלפלים ופטריות הוא טעים מאוד ומתאים במיוחד כשבא לכם תבשיל מחמם - אבל אין לכם כוח להשקיע.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
מרכיבים
- בשר טחון - חצי קילו
- פסטה - מסולסלת, ביסלי, פנה - לא ספגטי. 200 גרם לא מבושלת
- בצל - אחד גדול
- פלפל אדום - 1
- פלפל חלפיניו - 1 (לא חובה)
- פטריות - חצי סלסלה
- קוביות עגבניות משומרות - 400 גרם
- רסק עגבניות - 100 גרם
- מים רותחים - 2 וחצי כוסות
- אורגנו - כף
- בזיליקום - כפית גדושה
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל גס.
- קוצצים את הפלפל האדום גס.
- מי ששם חלפיניו (מומלץ!) חותך אותו לעיגולים בעובי חצי ס"מ.
- פורסים את הפטריות לפרוסות.
- בסיר רחב מחממים 2-3 כפות שמן זית.
- מכניסים את הבצל והפלפלים ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לגמרי.
- מוסיפים את קוביות העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים ומבשלים על אש בינונית 10 דקות.
- מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים.
- מוסיפים את הפסטה והפטריות.
- מערבבים היטב ומבשלים לפי ההוראות של הפסטה עד שהיא מוכנה.
זהו! מוכן.