מתכונים קלים מתכוני בשר תבשיל בשר ופסטה עם עגבניות

תבשיל בשר ופסטה עם עגבניות

מאת אסף כהן
תבשיל בשר, עגבניות ופלפלים

תבשיל בשר ופסטה עם עגבניות

על ידי 22 בינואר 2015

תבשיל בשר ופסטה עם עגבניות זו ארוחה שלמה בסיר אחד. שמים הכל בסיר, מבשלים ותוך פחות משעה יש ארוחה משביעה, טעימה ומחממת. תבשיל בשר עם פסטה, עגבניות פלפלים ופטריות הוא טעים מאוד ומתאים במיוחד כשבא לכם תבשיל מחמם - אבל אין לכם כוח להשקיע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל גס.
  • קוצצים את הפלפל האדום גס.
  • מי ששם חלפיניו (מומלץ!) חותך אותו לעיגולים בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות.
  • בסיר רחב מחממים 2-3 כפות שמן זית.
  • מכניסים את הבצל והפלפלים ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לגמרי.
  • מוסיפים את קוביות העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים ומבשלים על אש בינונית 10 דקות.
  • מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים.
  • מוסיפים את הפסטה והפטריות.
  • מערבבים היטב ומבשלים לפי ההוראות של הפסטה עד שהיא מוכנה.

זהו! מוכן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: