3.9אלף
הדפסה
תבשיל בשר וירקות בסגנון אסייתי
תבשיל בשר טחון עם ירקות בסגנון אסייתי שאפשר להכין במהירות ומתאים במיוחד לארוחות ערב כשאין הרבה חשק לבשל אבל רוצים משהו טעים וכייפי.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל.
- חותכים את הפלפל האדום לקוביות גסות.
- חותכים את הפלפל הרחיף לעיגולים.
- קוצצים את גבעולי הסלרי
- מחממים במחבת גדולה את שמן הזית.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את בשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים את הסלרי הקצוץ ומבשלים תוך ערבוב עוד 5 דקות.
- מוסיפים את האפונה, העגבניות, הדבש, הסויה, החומץ והפלפלים.
- מערבבים ומבשלים 10 דקות על אש בינונית - גבוהה.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן.