מתכונים קלים מנות עיקריות לפסח תבשיל בשר וירקות בסגנון אסייתי

תבשיל בשר וירקות בסגנון אסייתי

מאת אסף כהן
תבשיל בשר וירקות בסגנון אסייתי

תבשיל בשר וירקות בסגנון אסייתי

על ידי 16 באפריל 2015

תבשיל בשר טחון עם ירקות בסגנון אסייתי שאפשר להכין במהירות ומתאים במיוחד לארוחות ערב כשאין הרבה חשק לבשל אבל רוצים משהו טעים וכייפי.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • חותכים את הפלפל האדום לקוביות גסות.
  • חותכים את הפלפל הרחיף לעיגולים.
  • קוצצים את גבעולי הסלרי
  • מחממים במחבת גדולה את שמן הזית.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את בשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו.
  • מוסיפים את הסלרי הקצוץ ומבשלים תוך ערבוב עוד 5 דקות.
  • מוסיפים את האפונה, העגבניות, הדבש, הסויה, החומץ והפלפלים.
  • מערבבים ומבשלים 10 דקות על אש בינונית - גבוהה.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: