ראגו תרד

מאת אסף כהן
ראגו תרד

ראגו תרד

על ידי 21 במאי 2015

בולונז מכירים? מכירים. בואו לשדרג אותו עם ערימה ענקית של תרד ותוסיפו לו בריאות וטעם נהדר. ראגו תרד הוא תבשיל בשר טחון שמכיל המון תרד טרי ועגבניות. מינימום התעסקות, קל להכנה ומאוד מאוד טעים!

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל קטן.
  • מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים כמה דקות עד להזהבה.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו לחלוטין. תוך כדי ערבוב גם מפרקים גושי בשר.
  • מוסיפים מלח, פלפל, אורגנו ובזיליקום ומערבבים.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים.
  • מוסיפים את כל עלי התרד. נכון - זה יראה המון ואולי גם יגדוש את הסיר - לא להבהל.
  • ממשיכים לערבב עד שכל עלי התרד מתמוססים ומצטמקים.
  • מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבינונית.
  • ממשיכים לבשל עוד 10 דקות על אש בינונית.

זהו! מוכן!

מגישים על פסטה רחבה כמו פפרדלה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: