5.3אלף
הדפסה
קציצות בשר עם קישואים וגזר
קציצות בשר וירקות רכות, חמות וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול. קציצות בשר קלות להכנה, עם ירקות טובים שמוסיפים רכות ופריכות וכמובן טעם נהדר לקציצת הבשר. מצויין לילדים, מעולה למבוגרים - טעים טעים טעים.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מגרדים בפומפיה דקה את הקישואים, הגזרים, והבצל (או מכניסים למעבד מזון עם סכין פומפיה) ושמים בקערה
- קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את כל שאר המרכיבים לקערה ולשים היטב לפחות 3-4 דקות עד לקבלת עיסה אחידה. אם הבלילה נוזלית מדי - מוסיפים עוד חצי כף קמח.
- מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה - שעה.
- מוציאים מהמקרר ומכינים קערה של מים קרים מהברז.
- מחממים שמן קנולה במחבת גדולה או סיר רחב ושטוח - משהו כמו חצי ס"מ גובה.
- כשהשמן רותח , מרטיבים את הידיים בקערת המים, לוקחים חופן מעיסת הבשר, ויוצרים קציצה שטוחה (עובי של קצת פחות מס"מ) ומכניסים לשמן.
- מטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה (אם השמן חם מדי - מורידים את האש לבינונית).
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם טחינה טובה או אפונה ברוטב אדום