4.6אלף 
הדפסה
קציצות בשר וגזר
קציצות הבשר הטובות ביותר שאכלתם - באחריות. קציצות בשר כל כך טעימות, רכות ומפנקות. הגזר יחד עם הבצל מעניקים לקציצה רכות ומתיקות ויחד עם טחינה טובה - מקבלים קציצות בשר שכולם יטרפו.
- זמן הכנה : 35 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מגרדים בפומפיה את הגזרים והבצל.
- מכניסים לקערה את כל החומרים (חוץ משמן הקנולה).
- לשים טוב טוב בידיים עד שמקבלים תערובת אחידה ויציבה. מומלץ ללוש לפחות 2-3 דקות.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מוציאים מהמקרר ועם ידיים לחות מכינים קציצות. (עושים כדור פינג פונג ואז מועכים אותו קצת בידיים).
- מחממים שמן קנולה במחבת גדולה בגובה של קצת יותר מחצי ס"מ.
- מכניסים את הקציצות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד להשחמה יפה - שיהיה מוכן גם מבפנים.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם טחינה איכותית