מתכונים קלים מתכוני בשר קציצות בשר וגזר

קציצות בשר וגזר

מאת אסף כהן
קציצות בשר וגזר

קציצות בשר וגזר

על ידי 13 בינואר 2015

קציצות הבשר הטובות ביותר שאכלתם - באחריות. קציצות בשר כל כך טעימות, רכות ומפנקות. הגזר יחד עם הבצל מעניקים לקציצה רכות ומתיקות ויחד עם טחינה טובה - מקבלים קציצות בשר שכולם יטרפו.

  • זמן הכנה : 35 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מגרדים בפומפיה את הגזרים והבצל.
  • מכניסים לקערה את כל החומרים (חוץ משמן הקנולה).
  • לשים טוב טוב בידיים עד שמקבלים תערובת אחידה ויציבה. מומלץ ללוש לפחות 2-3 דקות.
  • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר ועם ידיים לחות מכינים קציצות. (עושים כדור פינג פונג ואז מועכים אותו קצת בידיים).
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה בגובה של קצת יותר מחצי ס"מ.
  • מכניסים את הקציצות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד להשחמה יפה - שיהיה מוכן גם מבפנים.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם טחינה איכותית

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: