מתכונים קלים מתכוני בשר פסטה עם בשר וירקות

פסטה עם בשר וירקות

מאת אסף כהן
פסטה עם בשר וירקות

פסטה עם בשר וירקות

על ידי 28 ביולי 2015

פסטה עם בשר טחון, ירקות מוקפצים בשמן זית ותבלינים - קלילה, טעימה וצבעונית. פסטה עם בשר טחון וירקות מומלצת לצהריים וערב כשרוצים מנה טעימה וקלה ומהירה להכנה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים מים על האש לבישול הפסטה ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה במקביל לבשר והירקות.
  • חותכים את הקישואים, הגזרים והפלפלים לרצועות בעובי חצי ס"מ. - אם הגזרים והקישואים ארוכים - חותכים ל2. שכל רצועה תהיה 4-5 ס"מ.
  • קוצצים את הבצל.
  • מחממים במחבת גדולה או סיר רחב את שמן הזית.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל והגזרים.
  • מטגנים תוך ערבוב משהו כמו 3-4 דקות עד שהבצל נהיה שקוף והגזר מתרכך.
  • מוסיפים את הקישואים והפלפלים ומטגנים תוך ערבוב עוד 3-4 דקות עד שהקישואים משחימים והפלפלים מתרככים גם.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.
  • מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו ומערבבים.
  • מנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים עוד 5 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים על פסטה.

מומלץ להגיש טבסקו בצד - בשביל להוסיף פיקנטיות.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: