4.1אלף
הדפסה
פסטה עם בשר וירקות
פסטה עם בשר טחון, ירקות מוקפצים בשמן זית ותבלינים - קלילה, טעימה וצבעונית. פסטה עם בשר טחון וירקות מומלצת לצהריים וערב כשרוצים מנה טעימה וקלה ומהירה להכנה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- בשר טחון - חצי קילו
- קישואים - 2 קטנים - בינוניים
- גזרים - 2
- פלפל אדום - 1
- בצל - 1
- אורגנו - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 4-5 כפות
- חבילת פסטה - מסוג פטוצ'יני או פפרדלה או פסטה רחבה אחרת
הוראות הכנה
- שמים מים על האש לבישול הפסטה ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה במקביל לבשר והירקות.
- חותכים את הקישואים, הגזרים והפלפלים לרצועות בעובי חצי ס"מ. - אם הגזרים והקישואים ארוכים - חותכים ל2. שכל רצועה תהיה 4-5 ס"מ.
- קוצצים את הבצל.
- מחממים במחבת גדולה או סיר רחב את שמן הזית.
- כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל והגזרים.
- מטגנים תוך ערבוב משהו כמו 3-4 דקות עד שהבצל נהיה שקוף והגזר מתרכך.
- מוסיפים את הקישואים והפלפלים ומטגנים תוך ערבוב עוד 3-4 דקות עד שהקישואים משחימים והפלפלים מתרככים גם.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.
- מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו ומערבבים.
- מנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים עוד 5 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים על פסטה.
מומלץ להגיש טבסקו בצד - בשביל להוסיף פיקנטיות.