4.7אלף 
הדפסה
ספגטי עם רצועות סינטה ופלפלים ברוטב עגבניות
ספגטי עם רצועות סינטה ופלפלים ברוטב עגבניות זו ארוחה שלמה בסיר אחד. ולא סתם ארוחה - ארוחה טעימה ומשובחת במיוחד. נתח סינטה טוב מוקפץ עם רצועות פלפלים ירוקים יחד עם רוטב עגבניות סמיך ותיבול עדין - מקבלים מנה עשירה וטעימה מאוד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מתחילים לבשל את הספגטי במים לפי ההוראות.
- חותכים את נתח הסינטה לרצועות בעובי חצי ס"מ ורוחב חצי ס"מ עד ס"מ. (אורך לפי אורך הנתח...)
- חותכים את הפלפל הירוק לרצועות בעובי ס"מ.
- קוצצים את הבצל דק.
- בסיר רחב ושטוח מחממים את שמן הזית.
- כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים עד שהבצל מתחיל להשחים והפלפלים מתרככים.
- מוציאים את הבצל והפלפל מהסיר לקערה.
- על אותו השמן מוסיפים את נתחי הסינטה.
- מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס על הנתחים.
- מטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב עד שהם משחמים יפה מכל הכיוונים.
- מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את התבלינים יחד עם קצת מלח ופלפל שחור וסוכר.
- מוסיפים את הפלפלים הירוקים והבצל.
- מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מבשלים עוד 5 דקות תוך ערבוב.
- כשהפסטה מוכנה - מסננים אותה מהמים ומעבירים בלי לשטוף לתוך התבשיל.
- מערבבים היטב ומביאים שוב לרתיחה.
זהו! מוכן!
מגישים חם.