מתכונים קלים מתכוני בשר ספגטי עם רצועות סינטה ופלפלים ברוטב עגבניות

ספגטי עם רצועות סינטה ופלפלים ברוטב עגבניות

מאת אסף כהן
ספגטי עם רצועות סינטה ופלפלים ברוטב עגבניות

ספגטי עם רצועות סינטה ופלפלים ברוטב עגבניות

על ידי 6 בדצמבר 2015

ספגטי עם רצועות סינטה ופלפלים ברוטב עגבניות זו ארוחה שלמה בסיר אחד. ולא סתם ארוחה - ארוחה טעימה ומשובחת במיוחד. נתח סינטה טוב מוקפץ עם רצועות פלפלים ירוקים יחד עם רוטב עגבניות סמיך ותיבול עדין - מקבלים מנה עשירה וטעימה מאוד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מתחילים לבשל את הספגטי במים לפי ההוראות.
  • חותכים את נתח הסינטה לרצועות בעובי חצי ס"מ ורוחב חצי ס"מ עד ס"מ. (אורך לפי אורך הנתח...)
  • חותכים את הפלפל הירוק לרצועות בעובי ס"מ.
  • קוצצים את הבצל דק.
  • בסיר רחב ושטוח מחממים את שמן הזית.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים עד שהבצל מתחיל להשחים והפלפלים מתרככים.
  • מוציאים את הבצל והפלפל מהסיר לקערה.
  • על אותו השמן מוסיפים את נתחי הסינטה.
  • מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס על הנתחים.
  • מטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב עד שהם משחמים יפה מכל הכיוונים.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את התבלינים יחד עם קצת מלח ופלפל שחור וסוכר.
  • מוסיפים את הפלפלים הירוקים והבצל.
  • מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים עוד 5 דקות תוך ערבוב.
  • כשהפסטה מוכנה - מסננים אותה מהמים ומעבירים בלי לשטוף לתוך התבשיל.
  • מערבבים היטב ומביאים שוב לרתיחה.

זהו! מוכן!

מגישים חם.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: