4.9אלף
הדפסה
סלופי ג'ו
סלופי ג'ו זו מנת בארים אמריקאית קלאסית. בשר טחון ברוטב ברביקיו עם קצת עגבניות - מונח בכמויות על לחמניה ומלכלך בטירוף. הכי טעים וכיף שיש. סלופי ג'ו זו מנה שקל להכין, כיף לאכול ומה צריך יותר מזה?
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
מרכיבים
- בשר טחון - חצי קילו
- עגבניות - 2
- מלפפונים חמוצים - 3-4
- בצל - 1
- בצל סגול - 1 קטן
- רוטב ברביקיו - חצי כוס
- קטשופ - 3 כפות
- מלח - לפי הטעם
- אבקת שום - כפית
- לחמניות המבורגר - 4
- שמן קנולה - 3 כפות
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל גס
- חותכים עגבניה אחת לקוביות גסות.
- מחממים שמן קנולה במחבת גדולה.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את העגבניה וממשיכים לטגן עד שהבצמל משחים.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.
- מוסיפים את הברביקיו והקטשופ ומערבבים.
- מוסיפים אבקת שום ומלח לפי הטעם.
- מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 15 דקות תוך ערבוב עד שהנוזלים מתאדים לחלוטין.
- בינתיים פורסים את הלחמניות, מניחים פרוסה או שתיים של עגבניה, פרוסות מלפפון חמוץ ופרוסות בצל סגול.
- כשהבשר מוכן - לוקחים כף גדולה ומניחים בנדיבות מהבשר על הלחמניות. זה בסדר שזה יהיה כל כך הרבה עד שישפך מסביב.
- סוגרים את הלחמניה.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.