מתכונים קלים מתכוני בשר סלופי ג'ו

סלופי ג'ו

מאת אסף כהן
סלופי ג'ו

סלופי ג'ו

על ידי 17 בפברואר 2016

סלופי ג'ו זו מנת בארים אמריקאית קלאסית. בשר טחון ברוטב ברביקיו עם קצת עגבניות - מונח בכמויות על לחמניה ומלכלך בטירוף. הכי טעים וכיף שיש. סלופי ג'ו זו מנה שקל להכין, כיף לאכול ומה צריך יותר מזה?

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל גס
  • חותכים עגבניה אחת לקוביות גסות.
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את העגבניה וממשיכים לטגן עד שהבצמל משחים.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.
  • מוסיפים את הברביקיו והקטשופ ומערבבים.
  • מוסיפים אבקת שום ומלח לפי הטעם.
  • מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 15 דקות תוך ערבוב עד שהנוזלים מתאדים לחלוטין.
  • בינתיים פורסים את הלחמניות, מניחים פרוסה או שתיים של עגבניה, פרוסות מלפפון חמוץ ופרוסות בצל סגול.
  • כשהבשר מוכן - לוקחים כף גדולה ומניחים בנדיבות מהבשר על הלחמניות. זה בסדר שזה יהיה כל כך הרבה עד שישפך מסביב.
  • סוגרים את הלחמניה.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: