סלופי ג'ו

מאת אסף כהן
סלופי ג'ו

סלופי ג'ו

על ידי 17 בפברואר 2016

סלופי ג'ו זו מנת בארים אמריקאית קלאסית. בשר טחון ברוטב ברביקיו עם קצת עגבניות - מונח בכמויות על לחמניה ומלכלך בטירוף. הכי טעים וכיף שיש. סלופי ג'ו זו מנה שקל להכין, כיף לאכול ומה צריך יותר מזה?

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל גס
  • חותכים עגבניה אחת לקוביות גסות.
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את העגבניה וממשיכים לטגן עד שהבצמל משחים.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.
  • מוסיפים את הברביקיו והקטשופ ומערבבים.
  • מוסיפים אבקת שום ומלח לפי הטעם.
  • מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 15 דקות תוך ערבוב עד שהנוזלים מתאדים לחלוטין.
  • בינתיים פורסים את הלחמניות, מניחים פרוסה או שתיים של עגבניה, פרוסות מלפפון חמוץ ופרוסות בצל סגול.
  • כשהבשר מוכן - לוקחים כף גדולה ומניחים בנדיבות מהבשר על הלחמניות. זה בסדר שזה יהיה כל כך הרבה עד שישפך מסביב.
  • סוגרים את הלחמניה.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: