סינטה עם פלפלים

מנה יפיפיה וטעימה מאוד של נתחוני סינטה במרינדה מתקתקה מוקפצת עם פלפלים מתאימה לארוחות חגיגיות, ארוחות ערב גדולות או סתם כשרוצים להתפנק על בשר איכותי במינימום זמן והשקעה.
סינטה עם פלפלים זו מנה מהירה להכנה וממש ממש טעימה.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- פורסים את נתח הסינטה לרצועות בעובי ס"מ על ס"מ באורך 3-4 ס"מ.
- ערבבו בקערה את רוטב הסויה, הסוכר והקורנפלור.
- הוסיפו לקערה את נתחי הסינטה, ערבבו היטב והשרו ל15 דקות.
- בינתיים חותכים את הפלפלים הרגילים והבצל לחתיכות בגודל ס"מ.
- את הפלפל החריף חותכים לטבעות דקות דקות דקות.
- מחממים את שמן הזית במחבת או סיר רחב ושטוח.
- כשהשמן חם שולפים את נתחי הסינטה מהקערה ומכניסים למחבת (שומרים את הרוטב שנשאר בקערה!).
- מטגנים 3 דקות תוך ערבוב מכל הצדדים עד להשחמה נאה.
- מוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב.
- מוסיפים את הפלפלים והרוטב שנשאר בקערת הבשר ומטגנים עוד 3 דקות תוך ערבוב עד שהפלפלים מתרככים.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן עם הרבה רוטב וסלט עלים.