4.2אלף 
הדפסה
כבד קצוץ
כבד קצוץ זו מנה ראשונה מסורתית בכל חגי ישראל - בעיקר ביהדות מזרח אירופה. כבד קצוץ הוא קל להכנה, ומאוד טעים ונורא קל להגיש אותו בצורה יפה כמנות ראשונות אישיות לאורחים.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל גס.
- מחממים את השמן במחבת גדולה.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את הכבד ומטגנים יחד עם הבצל עד שהוא מוכן לגמרי - להשתדל לא לייבש לו את הנשמה. שיהיה רך ונעים.
- זה הזמן להכין את הביצה הקשה.
- מעבירים לקערה ומחכים כמה דקות שהכל יתקרר.
- מעבירים למעבד מזון או מאסטר סלייסר יחד עם הביצה הקשה יחד עם המלח והפלפל - ומרסקים את הכל עד לדרגת הסמיכות הרצויה. אני אוהב לטחון לזה את הצורה עד למחית חלקה - יש אנשים שאוהבים קצת יותר גס. שיקולכם.
זהו! מוכן!
מעבירים לקערה או לצלחת - ושמים במקרר לכמה שעות.
מגישים בצלחת מרכזית - או שמסדרים יפה על קרקרים.