מתכונים קלים מתכוני בשר טורטיית בשר פטריות ופלפלים

טורטיית בשר פטריות ופלפלים

מאת אסף כהן
טורטיית בשר פטריות ופלפלים

טורטיית בשר פטריות ופלפלים

על ידי 19 בנובמבר 2014

טורטייה עם בשר פטריות ופלפלים היא פתרון מעולה לארוחת ערב מהירה (פחות מחצי שעה הכנה!) וטעימה מאוד. הטורטייה באה עם תערובת בשר, ירקות טריים ורוטב חרדל ודבש שהופך את הכל לתענוג מושלם במינימום השקעה. מתאים במיוחד כשהחבר'ה מגיעים להתארח בהתראה קצרה או כשאתם רוצים להכין ארוחת ערב זריזה, טעימה ומשביעה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • כמות : 4 טורטיות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל קטן.
  • חותכים את הפלפל לרצועות דקות.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות.
  • חותכים את החסה לחתיכות קטנות.
  • פורסים את העגבניות לחצאי פרוסות
  • חותכים את המלפפונים החמוצים לרצועות לאורך.
  • מכינים רוטב דבש וחרדל מהמתכון הזה
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף.
  • מוסיפים את רצועות הפלפל ומקפיצים עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ 3 דקות עד שהפלפלים מתרככים והפטריות מצטמקות מעט.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו לחלוטין.
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וכפית פפריקה מתוקה.
  • מערבבים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות תוך ערבוב.
  • מכבים את האש ונותנים לתערובת 5 דקות לרדת מטמפ' רתיחה.
  • מחממים טורטיות לפי הוראות האריזה (10 שניות במיקרו או צליה על מחבת פסים כמה שניות מהצדדים - אני מעדיף לצלות על מחבת פסים)
  • מורחים רוטב חרדל ודבש על כל הטורטיה.
  • מסדרים מצע של חסה, עליה עגבניה ועליה חמוצים.
  • שמים בנדיבות מתערובת הבשר.
  • מטפטפים עוד קצת רוטב חרדל ודבש על הבשר.
  • סוגרים את הטורטיה לחצי.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס וירקות טריים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: