5.3אלף
הדפסה
רוטב שמן זית ועשבי תיבול
רוטב נהדר על בסיס שמן זית ועשבי תיבול. פיקנטי במידה וטעים מאוד. מומלץ להגיש עם ניוקי או פסטה רחבה. ומאוד מומלץ עם ניוקי פטריות תוצרת בית. את הרוטב מומלץ להתחיל להכין ממש 2 דקות לפני שהניוקי או הפסטה מוכנים כי הוא מהיר מאוד להכנה ויחכה חם לפסטה שתכנס לתוכו ישר מהסיר
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שמן זית - בכיף
- שיני שום - 3 שיניים קצוצות
- פלפל שאטה - 1
- אורגנו טרי - ענף
- אגוזי מלך טחונים - חופן
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מלח - לפי הטעם
- פרמז'ן - לפי הטעם (לא חובה)
הוראות הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
- מוסיפים את השום ומטגנים חצי דקה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לאגוזי המלך והפרמז'ן.
- ומסיפים את הניוקי או הפסטה שרוצים ומקפיצים ברוטב עד שהניוקי נחרך קלות או שהפסטה מכוסה כולה ברוטב.
- מגישים ומפזרים מעל אגוזי מלך ופרמז'ן.
בתאבון!