כנפיים בסגנון באפלו

כנפיים בסגנון באפלו

כנפיים בסגנון באפלו

על ידי 16 במאי 2013

הכנפיים הפופולריות בארצות הברית - עכשיו אצלכם במטבח. כנפיים בסגנון באפלו הן כנפיים שמקור הרוטב שלהם במחוז באפלו שבניו יורק (ככה טוענים לפחות) והן חריפות וחמוצות ומתקתקות ביחד. כנפיים בסגנון באפלו פופולריות ביותר בימי סופרבול - אבל גם מול משחק כדורסל, כדורגל או סתם ככה - אלה פשוט כנפיים טעימות ביותר!

במקור - משתמשים ברוטב חריף שנקרא "הרוטב החריף של פראנק". בארץ אין אותו (או לפחות לא מצאתי משהו דומה) - אז רקחתי ממוצרים מקומיים את הטעם הקרוב ביותר ולדעתי (ולדעת הסביבה) זה אפילו יותר טעים.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומנים. אפשר להשאיר את העור.
  • חוצים כל כנף ל2 חלקים - על החיבור של העצם. ומורידים את הזנבון הקטן שיש בקצה הכנף.
  • שמים את כל הכנפיים בסיר קטן וממלאים מים עד כיסוי ועוד ס"מ וסוגרים את הסיר.
  • מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לכמעט מינימום לעוד 3 דקות וסוגרים.
  • מסננים את הכנפיים מהמים ומחכים שיתקררו.
  • כשהכנפיים קרות מעבירים אותן לקערה (עם כמה שפחות נוזלים).
  • בקערה קטנה מערבבים את הקמח עם הפפריקה השום והצ'ילי הגרוס.
  • שופכים את תערובת הקמח על הכנפיים ומערבבים ומעסים טוב טוב עם הידיים עד שכל הכנפיים מצופות מכל הכיוונים.
  • מחממים שמן עמוק ומטגנים את הכנפיים עד השחמה ומוציאים לנייר סופג.
  • במחבת - ממיסים את החמאה (או מחממים את השמן).
  • מוסיפים את רוטב הברביקיו, הצ'ילי המתוק, החומץ והטבסקו ומערבבים טוב טוב עד שהכל מתאחד.
  • מכניסים את הכנפיים למחבת - מקציפים ומערבבים עד שכל הכנפיים מכוסות ברוטב מכל הכיוונים - וממשיכים להקפיץ עוד דקה וחצי.

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש עם צ'יפס, טבעות בצל, או נאצ'וס.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס