10.8אלף 
הדפסה
שקשוקה גבינות
שדרגו את השקשוקה שלכם והיפכו אותה למעדן של ממש. שקשוקה גבינות היא כמו שקשוקה רגילה - רק עם פחות תיבול ויותר גבינות. כמה גבינות? המון. מוצרלה, קשקבל וגבינה צהובה שימסו בתוך הרוטב ויתנו לשקשוקה שלכם מרקם נהדר וטעם משגע.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- ביצים - 4
- פלפל אדום - 1
- פלפל ירוק חריף - 1 (לא חובה)
- בצל - 1
- עגבניות - 3 בשלות
- רסק עגבניות - 100 גרם
- מוצרלה - 100 גרם מגורדת
- קשקבל - 100 גרם מגורדת
- גבינה צהובה - 100 גרם מגורדת
- עירית קצוצה - כף
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אבקת שום - חצי כפית
- אורגנו - כפית
- שמן קנולה - רבע כוס
- מים - 50 מ''ל
הוראות הכנה
חותכים את הבצל גס.- חותכים את הפלפלים גס.
- במחבת בינונית מחממים את השמן.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים.
- בינתיים חותכים את העגבניות לקוביות גסות.
- כשהפלפלים מתרככים מוסיפים את העגבניות.
- מטגנים תוך ערבוב כמה דקות עד שהעגבניות מתרככות.
- מוסיפים אבקת שום ופלפל שחור. (אין צורך במלח - הגבינות מספיק מלוחות)
- מוסיפים את רסק העגבניות ו50 מ"ל מים ומערבבים.
- מבשלים על אש בינונית - נמוכה עוד 10 דקות.
- מוסיפים את הביצים בזהירות.
- סוגרים עם מכסה ומבשלים 2 דקות.
- פותחים ומפזרים את הגבינות המגורדות בין החלמונים.
- בעזרת כף עץ - מערבבים בזהירות את הגבינות עם הלבונים לתוך הרוטב.
- מפזרים עירית קצוצה.
- סוגרים שוב עם מכסה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות (או עד רמת הרכות שאתם אוהבים את הצהוב בשקשוקה שלכם).
זהו! מוכן!
מגישים עם חלה טרייה או פוקצ'ה גדולה.