טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן – אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות …
מרכיב: קמח
-
-
-
שדרגו את הסושי שלכם והוסיפו בטטה בציפוי טמפורה רך וקריספי. בטטה בטמפורה מוסיפה לסושי מתקתקות ורכות והופכת את הסושי שלכם להרבה יותר מעניין. כמובן שאפשר להכין בטטה בטמפורה גם כחטיף …
-
-
אוהבים כנפיים חריפות? הנה מתכון לכנפיים חריפות וטעימות במיוחד. כל כך חריפות שיחרכו לכם את השפתיים, אבל כל כך טעימות – שזה יהיה שווה את זה. כנפיים חריפות אש – …
-
טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות – אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או …
-
אוהבים המבורגר? ברור! מי לא אוהב? ואין כמו להכין המבורגר ביתי מבשר משובח. ומה יותר טעים מהמבורגר ביתי? המבורגר ביתי בלחמניה תוצרת בית. אין כמו המבורגר בלחמנייה חמה, רכה מבפנים …
-
-
אמפנדת פטריות
מאת אסף כהן -
מי אמר שלביבות הן רק מתפוחי אדמה? הנה לפניכם לביבות גזר וקישואים מהטעימות שאכלתם מימיכם. הקישוא מביא איתו את הרכות בעוד הגזר מביא את הקריספיות והמתקתקות הנהדרת. לביבות קישואים וגזר …
-
-
-
פיש אנד צ'יפס
מאת אסף כהןפיש אנד צ'יפס – מנה אנגלית מסורתית הכוללת באופן מפתיע דגים וצ'יפס. הדג מצופה במעטפת פריכה עם בירה ומטוגן בשמן עמוק יחד עם הצ'יפס. פיש אנד צ'יפס זו ארוחה משביעה …
-