רוצים לגוון את הפרגית שלכם? מחפשים דרך הגשה כייפית? לוקחים טורטייה, וממלאים אותה בפרגית עם ירקות צלויים, מוסיפים קצת חריף – ומקבלים פינוק של ממש!
מרכיב: פלפל חריף
.TMtopsite970250 { width: 320px; height: 100px; } @media(min-width: 500px) { .TMtopsite970250 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .TMtopsite970250 { width: 728px; height: 90px; } }
-
-
רוטב סלסה רוזה הוא רוטב עגבניות על בסיס שמנת שמכינים בעיקר פסטות רחבות וניוקי. כאן אנחנו משדרגים את הרוטב ונותנים לו טוויסט עם עגבניות שרי טריות ותוספת פיקנטית של טבעות …
-
-
חמוצים יפניים
מאת אסף כהן -
מלפפונים חמוצים הם לב ליבו של כל שולחן אירוחים. כן כן, זה עם המטבלים, הגבינות, הקרקרים והמפיות האדומות שמונחות בתוך כוס חד פעמית שמי שלוקח מפיל (יחד עם הכוס שמלאה …