אוהבים צ'יפס אבל מתבאסים על הטיגון העמוק? אז הנה הדרך הנכונה לעשות צ'יפס בתנור. מינימום עבודה, מעט שמן זית איכותי – מקסימום פריכות וטעם. צ'יפס בתנור פשוט חותכים, מתבלים ומעיפים לתנור – טעים בטירוף עם קצת פחות רגשות אשמה…
תפוחי אדמה בטריאקי הם תפוחי אדמה פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, מתוקים וטעימים כל כך בזכות הטריאקי. תפוחי האדמה מבושלים בתנור לקבלת הקריספיות – ואז מוקפצים עם הטריאקי במחבת לקבלת טריאקי מקורמל ומתוק.
מנה אסייתית קלה, טעימה ויפיפיה של חזה עוף מוקפץ עם קישואים, פטריות ואגוזי קשיו ברוטב שמשלב טעמים מתוקים, חריפים ומעט חמוצים – בקיצור כל מה שטוב וטעים אצלכם בצלחת. חזה עוף מוקפץ עם קישואים ופטריות הוא טעים וקל מאוד להכנה למי שרוצה להגיש מנות מרשימות ומשביעות בלי להזיע.
המבורגר רגיל אתם מכירים. אבל המבורגר בירה זה כבר שידרוג שהופך את ההמבורגר מסתם תענוג – לעונג צרוף. המבורגר בירה הוא המבורגר שמכיל בעיקר בשר, מעט תבלינים לעידון הטעמים – ובירה שתוסיף גם טעם נהדר וגם ארומה. הבירה עוזרת לחבר את הבשר ולקשור אותו לעצמו כך שהקציצה לא תתפרק בזמן הצליה (תקלה שחלה לא מעט בהמבורגרים ביתיים) – ובעיקר הופכת את ההמבורגר לטעים במיוחד!מכיוון שהאלכוהול מתנדף בזמן הצליה – המבורגר בירה הוא אחלה גם לילדים (מומלץ להעלות את מידת הצלייה כדי לוודא התנדפות מוחלטת)
גרטן הוא תבשיל קדירה שמגיע מהמטבח הצרפתי שמכיל ירקות חתוכים בציפוי גבינה או שמנת. גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות נצמד להגדרה הקלאסית, הירקות חתוכים לפרוסות, מתובלים בעדינות ומוקרמים בגבינה שהופכת לקריספית בתנור. גרטן תפוחי אדמה, קישואים ועגבניות הוא קל מאוד להכנה, טעים מאוד ומתאים לכל ארוחה.
את הגרטן ניתן להגיש חם מהתנור או בטמפרטורת החדר.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף