שוקרוט הוא מאכל מסורתי שמגיע מחבל אלזס בצרפת על גבול גרמניה של כרוב כבוש ונקניקים איכותיים שמתבשלים בבירה. נוהגים להכין אותו לחגיגות ואירועים מיוחדים – וסבתא שלי מכינה אותו רק …
מרכיב: תפוחי אדמה
-
-
השילוב המושלם בין 2 מאכלים אהובים – נקניקיות ותפוחי אדמה. תבשיל של תפוחי אדמה ונקניקיות קל ופשוט להכנה וטעים בטירוף שתמיד כיף להכין ולאכול.
-
צ'יפס שום הוא הצ'יפס הכי טעים שאכלתם בחיים – ועכשיו בגרסת התנור למי שלא מתלהב מטיגונים. צ'יפס שום בתנור הוא פריך מבחוץ, רך מבפנים וכמובן מלא טעמי שום שהופכים את …
-
-
-
-
-
ארוחת שבת לא היתה קלה יותר וטעימה יותר! עוף עם תפוחי אדמה ופטריות בתנור זו פשוט ארוחה נהדרת וטעימה בזמן הכנה קצר – זורקים לתנור ומוציאים כשהריח כבר כל כך …
-
-
פרוסות צ'יפס
מאת אסף כהן -
צ'יפס בתנור
מאת אסף כהןאוהבים צ'יפס אבל מתבאסים על הטיגון העמוק? אז הנה הדרך הנכונה לעשות צ'יפס בתנור. מינימום עבודה, מעט שמן זית איכותי – מקסימום פריכות וטעם. צ'יפס בתנור פשוט חותכים, מתבלים ומעיפים …
-
כזה צ'יפס עוד לא טעמתם! צ'יפס תפוחי אדמה רך מבפנים, פריך מבחוץ – עטוף כולו בטעמי שום שהופכים אותו לטעים פי כמה מהצ'יפס הרגיל. צ'יפס שום – כמו צ'יפס רגיל …
-
תפוחי אדמה בטריאקי הם תפוחי אדמה פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, מתוקים וטעימים כל כך בזכות הטריאקי. תפוחי האדמה מבושלים בתנור לקבלת הקריספיות – ואז מוקפצים עם הטריאקי במחבת לקבלת טריאקי …
-
חמין מקרוני
מאת אסף כהן
- 1
- 2